BASES del PREMI CARLES SABATER

 

El premi és obert a tots els intèrprets i a tots els estils musicals. Es podran presentar fins a un màxim de tres (3) cançons, en català. Els temes musicals i la lletra de les cançons hauran d’estar lliures de tot compromís editorial i, així mateix, els participants hauran d’estar lliures de tot compromís discogràfic, tenint en compte que no hagin publicat més d’un àlbum amb el nom artístic amb el qual es presenten.

La presentació de les maquetes es farà directament mitjançant el correu electrònic, edicio2020@premicarlessabater.cat, que apareix a la web del premi www.premicarlessabater.cat, d’acord amb el procediment en ella establert.

La cançó o cançons presentades ho seran en el format d’àudio .mp3, han d’anar acompanyades:

  • d’una còpia de la lletra (en format .pdf o .word) i;
  • i d’un dossier informatiu de l’artista (en format .pdf o .word), amb una fotografia recent.

Participaran en el premi únicament les maquetes rebudes abans del dia 1 de gener al dia 30 d’abril del 2017. Les maquetes no seran retornades.

PREMIS

1r. Premi a la millor cançó en català d’un import de 2.000 euros.

2n. Premi a la millor cançó en català d’un import de 1.000 euros.

Els guanyadors participaran en un concert a Escaldes-Engordany, en el marc del Cicle Colors de Música, que organitza anualment el Comú d’Escaldes-Engordany, amb totes les despeses pagades, però sense cobrar catxet, en una data a determinar de l’estiu del 2017.

Els premis es faran efectius a la data del concert.

JURAT

El Jurat, designat pel Centre de la Cultura Catalana, estarà format per persones qualificades i vinculades al món de la música. Aquesta nominació no es podrà impugnar en cap cas. El nom dels guanyadors es farà oficial pel Jurat i per l’organitzador i el patrocinador del premi, en roda de premsa, durant el mes de juny. La decisió del jurat serà inapel·lable.

Els membres del jurat són:

  • Oriol VILELLA
  • Lluís CARTES
  • Pol CRUELLS
  • Ramon ARAGALL
  • Antoni TOLMOS
  • Xavi ESCRIBANO (representant del CCC)

NOTES

Els guanyadors cediran els drets no exclusius d’utilització de les respectives cançons guardonades, tant pel que fa a la lletra com a la música, al Centre de la Cultura Catalana. Aquesta cessió queda limitada a la utilització de les cançons dins el marc de promoció de properes edicions del premi. A més a més, el Centre de la Cultura Catalana queda autoritzat a utilitzar aquestes cançons en el cas que és vulgui editar un disc o recull recopilatori de tots els premis atorgats. Independentment de les utilitzacions previstes en el paràgraf anterior, els autors i intèrprets premiats podran difondre la seva obra indicant-hi sempre que van rebre el Premi Carles Sabater organitzat per Centre de la Cultura Catalana del Principat d’Andorra.

La participació al premi comporta la plena acceptació de la totalitat d’aquestes bases.