10a. Edició del premi Carles Sabater

10a. Edició del premi Carles Sabater

El grup català de rock Wantum ha guanyat la 10a edició del premi Carles Sabater a la millor cançó en català de l’any pel tema Spectiu. D’altra banda, el grup també català Ërase ha quedat en segon lloc amb la peça Aquesta nit.

El guardó instituït en memòria del cantant Carles Sabater el convoca el Centre de la Cultura Catalana i compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, que ha dotat aquests premis amb 2.000 euros per al guanyador i 1.000 per al segon classificat.
En aquesta desena edició s’han presentat 35 cançons de catorze grups diferents, tot i que cap d’ells és andorrà. Un fet que van lamentar aquest dimecres tant Arnau Colominas, gerent del Centre de la Cultura Catalana, com Quim Barceló, membre del jurat d’aquest any. Colominas va destacar, a més, que “cantar en català obre portes” i es va mostrar satisfet perquè molts dels premiats en darreres edicions ara sonen molt a Catalunya.
En aquesta línia, Colominas va recordar que l’objectiu d’aquest guardó és donar suport a la creació i la difusió de música actual amb lletres en català i que està consolidat com un dels premis de més prestigi en aquesta llengua.
El jurat d’aquest any ha estat format per set persones de reconeguda trajectòria en el món de la música, que han destacat la importància d’Internet per presentar els treballs i l’ús de webs com Myspace per a la promoció dels artistes

Informa // www.carlessabater.com/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s